Max Pro Infinity Hairdryer 2100W

Max Pro Infinity Hairdryer 2100W

De Max Pro Infinity föhn is een hoogwaardige, revolutionaire haardroger die je leven voor altijd zal veranderen. De nieuwste technologie brengt het föhnen van het haar naar een ander niveau. De föhn doet haar naam dan ook eer aan door de borstelloze elektro motor die ervoor zorgt dat de droogtijd tot 3 keer wordt versneld in vergelijking met de traditionele haardrogers, prestaties worden verhoogd en de levensduur van de motor wordt verlengd. That’s why we say: Infinity and beyond...

De föhn wordt standaard meegeleverd met een diffuser en maar liefst twee blaasmonden (93mm en 63mm). De mondstukken drogen en stylen het haar door middel van een zachte, brede luchtstroom. De diffuser daarentegen verspreidt de lucht gelijkmatig rond het haar zodat er mooie, pluisvrije krullen ontstaan.

Om zo lang mogelijk van de Max Pro Infinity Hairdryer te genieten is het erg belangrijk dat de föhn goed onderhouden wordt. Op deze manier haal jij het meeste uit de föhn. Defecten wegens slecht onderhoud vallen niet onder de garantie. Lees hieronder hoe jij het beste de Max Pro Infinity Hairdryer dagelijks kan onderhouden.

1. Verwijder het achterste glimmende gedeelte.

2. Verwijder vervolgens de filter ring.

3. Reinig het filter
- Verwijder het stof met een vochtig doekje EN maak de gaatjes in het filter stofvrij door er zachtjes met een tandenborstel over te gaan.

4. Laat vervolgens de föhn achteruit blazen
A. Doe de stekker in het stopcontact
B. Doe de föhn even aan en zet hem vervolgens weer uit.
C. Druk op de koelknop voor 5-10 seconde.
D. De föhn zal na enkele seconde automatisch achteruit blazen.
E. Laat het toestel achteruit blazen tot het vanzelf stopt.

5. Vergeet de filters niet terug te plaatsen op de juiste manier. Zorg ervoor dat de streepjes/ puntjes die op de filters zitten aan elkaar uitlijnen.

 

Merk

Max Pro

Kleur

Zwart

Haartype

Dik haar, Dun haar, Normaal haar

Haarstructuur

Steil haar, Golvend haar, Krullend haar, Pluizig haar

EAN

8718781860745

SKU

MXPRO080

Garantie

2 jaar

Wattage

2100

Warmtestanden

4

Luchtstroom

3

Voltage

220-240 V

Dubbele Voltage

Nee

Kabellengte in cm

300

Roterende kabel

Nee

ION Technologie

Ja

Keramische technologie

Ja

0 sterren op basis van 0 beoordelingen