Verzenden & retourneren

1. Verzenden
Bestellingen worden na vooruitbetaling (Overschrijving of iDEAL) verstuurd. De verzending wordt uitgevoerd door GLS.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen € 6,95. Na ontvangst van uw betaling worden de producten z.s.m verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling in ieder geval binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren indien de producten op voorraad zijn (met uitzondering van opleidingspakketten).

Gratis Verzending 
Bestelling vanaf € 45,- per order worden GRATIS verstuurd! (met uitzondering van opleidingspakketten). 

Bezorging op een ander adres
Wilt u uw bestelling afgeleverd hebben op een ander adres, dit is geen probleem?
Geef bij uw bestelling aan dat de bestelling afgeleverd dient te worden op een ander adres dan het factuuradres! Zodra u een afleveradres invult zal uw bestelling op dat adres worden bezorgd.

Vragen? 
Indien u nog vragen heeft over verzending van een product, dan kunt u deze vraag mailen naar [email protected] of bellen met 071-4026661.

2. Herroepingsrecht (Retourneren)
Na ontvangst van uw bestelde product, is er een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u zonder reden het ontvangen product retour sturen , mits deze en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Ook dient u een kopie van de factuur mee te sturen zodat wij weten van wie het prodcut is.

Indien u van dit herroepingsrecht gebruik wenst te maken dient u eerst met Cabellostudent.nl contact op te nemen voordat u het product retour stuurt. Onze klantenservice is dan op de hoogte van het product dat door u retour wordt gestuurd en dit zorgt voor een snellere afhandeling.

Uitgesloten van dit herroepingsrecht zijn producten die speciaal voor de koper moeten worden besteld of producten waarvan de verzegeling verbroken is.

Stuur uw product altijd gefrankeerd retour, ongefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen. De kosten van frankering van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Het product kunt u retour sturen naar onderstaand adres: 
Cabello Cosmetics
T.a.v: Cabellostudent.nl
Ververstraat 6
2222 BB  KATWIJK

Cabellostudent.nl zal het reeds betaalde aankoopbedrag, als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zo spoedig mogelijk aan u terug betalen.

Vragen?
Indien u nog vragen heeft over het retour sturen van een product, dan kunt u deze vraag mailen naar [email protected] of bellen met 071-4026661.

Verkeerde levering?
Heeft u een verkeerde levering ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 071-4026661. Mailen mag natuurlijk ook.
Onze medewerkers helpen u graag verder om dit probleem zo spoedig mogelijk met u op te lossen.